Wij verkopen een groot assortiment binnen- en buitenlandse kazen.

Goudse- edammer – boeren- 20+- 30+- geiten- schapen- ekologische- biologische- vegetarische-abdij-leidse- kruiden- commissie- Noord-Hollandse- natuurgerijpte kazen in alle leeftijden en soorten..

Alle kazen worden natuurgerijpt in ons eigen “ouderwetse’ kaaspakhuis. Dat wil zeggen zonder airconditioners of vochtregeling en op houten kaasplanken.Wij verliezen dan ook meer vocht dan andere ‘moderne’ pakhuizen die vocht en klimaat beheersing hebben en de kaas op stalen planken laten rijpen maar houden daardoor de echte authentieke kaassmaak over! Wij draaien en verzorgen de kazen wekelijks. Zomers is het warmer in het pakhuis en moet er meer gedraaid worden per week dan ‘s winters als het net als buiten kouder is in het pakhuis.

Koemelk allergie? Wij hebben vele soorten Nederlandse en Franse geiten- en schapenkazen in het assortiment.
Magere en minder zoute kazen vind u nergens zo veel keus als bij ons. Van jong tot oud en van tomaat/olijf/knofloof tot Friese nagelkaas.Ook magere camembert, blauwaderkaas en abdijkazen van15+ tot 35+ hebben wij altijd bij ons.

Vele soorten Italiaanse, Zwitserse, Spaanse, Portugese, Belgische, Franse, Duitse en Scandinavische kazen vullen de toonbank waar de Nederlandse kaas niet komt..

Boerenboter en eieren maken de boter,kaas en eieren compleet. Toch hebben wij een greep uit het worst assortiment van Frans Louman uit de Amsterdamse Jordaan en ambachtelijk slager Taam uit Edam mee in onze verkoopwagen.. Na vele jaren het complete assortiment in onze winkel in Amsterdam te hebben verkocht wilden we de superkwaliteit niet helemaal loslaten om te verkopen!

Kortom kom een keer langs en proef en probeer onze kwaliteit kaas.

Contact

Noordeinde 21
1121AA Landsmeer

+31 (0) 20 482 4334
+31 (0) 6 537 04637

info@walskaas.nl